DIT JAAR:
Koperskeuze
elektra: nog meer gemak voor installateur en koper
MEER LEZEN

Dit jaar voegt Uw Huis, Uw Wensen de koperskeuze voor elektra toe voor nieuwbouwwoningen. Kopers kunnen dan in de digitale showroom bepalen waar de lichtpunten en de aansluitingen voor tv en wifi komen en kiezen uit een ruim aanbod van schakelmateriaal en mogelijke smart home-oplossingen. We zitten in de laatste fase van de ontwikkeling van deze module, in samenwerking met ABB.

Slimme keuzehulp
Net als voor de sanitaire ruimtes biedt UHUW kopers straks een slimme keuzehulp die ondersteunt bij het kiezen van de mogelijkheden in elektra. Kopers kunnen zich vanuit huis oriënteren en de digitale showroom beantwoordt al veel vragen.
De koper weet zo veel beter wat de opties zijn en kan alleen kiezen wat ook technisch haalbaar is. UHUW biedt hiermee niet alleen meer informatie en inspiratie voor de koper, het geeft de installateur de mogelijkheid om vanuit het portaal gemakkelijk en snel de informatie op te halen.

ABB: partner in elektra
UHUW werkt nauw samen met ABB om de elektramodule te ontwikkelen. Volgens Astrid le Poole, bestuursvoorzitter van UHUW, wilden de leden graag elektra toevoegen aan het systeem en was ABB de beste partner voor deze ontwikkeling. Bijna alle leden werken al met ABB, dat verantwoordelijk is voor vrijwel alles vanaf de groepenkast ‘achter de muren’ en met het merk Busch-Jaeger als leverancier van schakelmateriaal. Voor UHUW is ABB de ideale partner.

Laatste fase
Na de livegang kunnen ook andere merken aan de projecten worden gekoppeld. Onze installateurs blijven leidend in de keuze van de merken. Op dit moment is het team van UHUW volop bezig met de laatste ontwikkelingen. We houden u via onze website en social media op de hoogte van onze vorderingen.

Kopers zien op een plattegrond waar de elektra elementen standaard geplaatst worden. Ze kunnen aangeven waar ze elementen willen laten toevoegen, verplaatsen of verwijderen. En ze kunnen het type schakelaar (vorm en kleur) uitkiezen.