NIEUW:
Dashboard
voor installateurs en bouwbedrijven

Het UHUW Dashboard is een nieuwe omgeving voor installateurs en bouw-bedrijven. Beide partijen hebben een passende en overzichtelijk omgeving met de voor hun belangrijkste gegevens van projecten die via Uw Huis, Uw Wensen lopen.

De voordelen van het UHUW Dashboard

  • Helder overzicht van en inzicht in de projecten
  • De documenten 24/7 beschikbaar
  • Snel en gemakkelijk informatie delen

Via dit dashboard is in één oogopslag de status van eigen projecten te zien en kunnen er per project diverse documenten worden gedownload, zoals een resultatenlijst. Tevens is er een informatiepagina over het opstarten van een nieuw project. Ook delen we hier algemene documenten die installateurs en bouwbedrijven ondersteunen in hun informatievoorziening naar de koper.

Het UHUW Dashboard is bedoeld voor iedereen die niet aan de achterkant van de digitale showroom werkt, zoals bijvoorbeeld de projectcoördinatoren, maar wel inzicht wil hebben in de eigen projecten en direct toegang wil hebben tot specifieke documenten. Ook (potentiële) nieuwe gebruikers kunnen op deze wijze eenvoudig kennismaken met de opstart van een project via Uw Huis, Uw Wensen.

Met het dashboard versterken we de digitale samenwerking tussen alle betrokken partijen en maken we het mogelijk om nog gemakkelijker informatie te delen.

Meer weten?
Voor meer informatie of vragen neem contact op via www.uhuw.nl/contact