We zijn heel blij dat wij op afstand alles hebben kunnen regelen en de badkamer en toiletruimte al klaar waren toen we verhuisden.

Familie lober
Kopers HomeTown in Leidsche Rijn

MEER LEZEN

Badkamer vanuit het buitenland

De familie Lober woont sinds ruim een jaar in hun nieuwe woning in het project HomeTown in Leidsche Rijn. TBI-onderneming ERA Contour realiseerde in dit project in totaal 51 eengezinswoningen en 9 appartementen. Met HomeTown is in Leidsche Rijn een nieuw stukje Utrecht gerealiseerd, waar gezinnen alle rust, ruimte en volop groen hebben om fijn te wonen. Het is ook nog eens dichtbij Leidsche Rijn Centrum én de oude binnenstad van Utrecht. Kortom: een woongebied met een ideale ligging. Era Contour koos installateur Roel Breman voor het sanitair, die daarvoor een digitale showroom inrichtte bij Uw Huis, Uw Wensen. Bewoonster Alice Lober blikt in dit artikel terug op haar ervaringen met die digitale showroom. 

De ideale oplossing
Alice vertelt: “Op het moment dat wij ons huis in HomeTown kochten, woonden wij nog in het buitenland. Voor ons was de digitale showroom dus de ideale oplossing! Edith Mulder, onze kopersbegeleider van Roel Breman, heeft ons bij het proces van kiezen en bestellen ontzettend goed geholpen. We hebben vaak mailcontact gehad en zij heeft veel details voor ons uitgezocht.”

Behulpzaam
“We hebben bijvoorbeeld een douchetoilet overwogen. Maar omdat we zo twijfelden, hebben we Edith gevraagd of zij uit kon zoeken of we voor nu een normaal toilet konden kiezen, maar dat alle voorbereidingen voor een douchetoilet in de toekomst alvast getroffen konden worden. Dat was inderdaad mogelijk, maar uiteindelijk hebben we dat toch niet gedaan. Maar het geeft wel aan hoe behulpzaam Edith is geweest!”

Handig systeem vanuit het buitenland
Alice gaat verder: “Vanuit de digitale showroom konden we alles goed overwegen. Op basis van de tekening hebben we later toch weer wat dingen veranderd, zoals bijvoorbeeld warm water in het toilet beneden. Maar ook dat was geen probleem. We waren erg tevreden over het systeem. Heel handig vanuit het buitenland, anders hadden we niet onze badkamer en toiletruimte kunnen inrichten.”

Alles anders
“We hebben wel zo’n beetje alles veranderd ten opzichte van de standaard badkamer”, vervolgt Alice. “Eigenlijk is alleen de radiator gebleven. Andere kranen, andere meubels, andere tegels. De indeling hebben we wel standaard gehouden, maar er is bijvoorbeeld een extra elektrapunt toegevoegd. Het is heel prettig dat je bij alles weet wat het gaat kosten. Bij sommige onderdelen hebben we voor andere oplossingen gekozen, omdat we het net te duur vonden. Maar in het proces van kiezen en bestellen weet je precies waar je aan toe bent.”

Klaar voor gebruik
“We zijn heel blij dat wij op afstand alles hebben kunnen regelen en de badkamer en toiletruimte al klaar waren toen we verhuisden. De oplevering was echt perfect, geen issues. En we wisten ook zeker dat Era en Roel Breman  eventuele problemen netjes op zouden lossen. Dat was bij sommige van onze buren, die hun badkamer casco hadden laten opleveren, anders. In onze buurt app kwamen klachten voorbij over leverproblemen en aannemers waar dingen misgingen. Soms moesten mensen wekenlang op hun badkamer wachten. Dus wij waren zeer tevreden!”

We zijn heel blij dat wij op afstand alles hebben kunnen regelen en de badkamer en toiletruimte al klaar waren toen we verhuisden. De oplevering was echt perfect, geen issues.