Voorwoord

Een eigen digitale showroom, nu voor alle nieuwbouwprojecten binnen handbereik.

We kijken terug op een jaar waarin we gezien hebben dat samen meer mogelijk is dan alleen. 

2020 was een bijzonder jaar dat werd gedomineerd door de coronamaatregelen, waardoor we veelal vanuit huis en online verbonden samenwerkten. Maar ook het jaar waarin de digitale showroom 24/7 coronaproof geopend was en de bouwprojecten bleven doorlopen. Uw Huis, Uw Wensen lanceerde de vernieuwde online showroom en verwelkomt steeds meer nieuwbouwprojecten (3000 woningen in 2020).

We kijken ernaar uit om in 2021 door te bouwen met ons team, met onze leden en met alle installateurs in Nederland die welkom zijn om mee te doen en via Uw Huis, Uw Wensen een eigen digitale showroom in te richten. Naast sanitair gaan we eind dit jaar ook elektra aanbieden in onze vernieuwde showroom. We kunnen stellen dat de branche heeft ondervonden dat digitalisering van het kopersproces bij projectmatige nieuwbouwwoningen de toekomst heeft.

Nieuwbouw oplossing in woningtekort
Nederland komt inmiddels meer dan 330.000 woningen tekort. Een coalitie van 34 organisaties presenteerde de Actieagenda Wonen. Daarin is de doelstelling 100.000 nieuwe woningen per jaar te bouwen. Het is de uitdaging voor de overheid om de benodigde nieuwbouwlocaties te bieden en vergunningen te verlenen. Ontwikkelaars, bouwbedrijven en installatiebedrijven zetten zich in om de bouwcapaciteit te vergroten. Uw Huis, Uw Wensen draagt daaraan bij door het bieden van digitale kopersbegeleiding, met de voordelen van een kortere doorlooptijd, meer meerwerk, minder casco’s en minder faalkosten.

In de spotlight
In dit magazine leest u onder andere over het nieuwbouwproject Het Eiland Van Spijk in Spijkenisse. Hier werden de badkamers en toiletruimten helemaal naar wens ingericht met Uw Huis, Uw Wensen. We spreken met het betrokken bouwbedrijf VORM en Installatie Maatschappij H.Ek. Trotse kopers Laura en Richard laten ons hun droombadkamer zien, in marmer en koper. En we spreken met onze samenwerkingspartner Geberit.  

Bent u ook benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan gerust contact met mij op. Want bouwen doe je samen.

Astrid le Poole - Geenen
Bestuursvoorzitter Uw Huis, Uw Wensen
astrid@uhuw.nl