UHUW: voor elke installateur

Een eigen digitale showroom is dichterbij dan u misschien denkt. Want ook met een enkel nieuwbouwproject bent u van harte welkom bij Uw Huis, Uw Wensen. UHUW is er voor élke installateur en onze mogelijkheden om in te stappen sluiten daar precies op aan. U kunt per project instappen, met verschillende opties om uw showroom in te richten. UHUW kent ook een volledig lidmaatschap, met veel voordelen en medezeggenschap in de ontwikkeling van UHUW. 

In het onderstaande overzicht ziet u precies welke mogelijkheden van deelname er zijn.

Participatie mogelijkheden

Het slimme stappenplan
van UHUW

UHUW stroomlijnt het proces voor kopers en voor installateurs. In de digitale showroom hebben kopers een ruime keuze – uitsluitend uit opties die technisch gerealiseerd kunnen worden. Dat vergt een goede voorbereiding, wat resulteert in een efficiënt proces met minder faalkosten en meer rendement.
Het onderstaande stappenplan laat zien hoe onze werkwijze is georganiseerd, van projectbespreking tot eindafrekening en bestellijsten.

UHUW werkwijze

Zo simpel is
instappen!

Voordelen voor installateurs

  • Tevreden kopers en bouwbedrijven
  • Eenvoud, efficiëntie, korte doorlooptijd
  • Minder casco’s, meer meerwerk
  • Informatie is vroegtijdig beschikbaar
  • Eenduidige afrekening per discipline
  • Inkoop vanuit compleet project
  • Vrijheid keuze groothandel

Kiest u ook voor het gemak van onze digitale showroom voor uzelf en uw kopers? Kiest u voor minder faalkosten en een hoger rendement door meer meerwerk en minder casco’s?

Neem dan vandaag nog contact op met het team van Uw Huis, Uw Wensen!
U kunt bij ons terecht voor elk nieuwbouwproject, ook die van kleinere omvang. De adviseurs van UHUW staan klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden. Met hun hulp kunt u heel snel de deuren van uw eigen digitale showroom openen!

Meer informatie vindt u hier: 
www.uhuw.nl/participeren

Door onze samenwerking met Uw Huis, Uw Wensen ervaren wij veel rust in onze organisatie.

Gom Kremers 
Zuid-Nederlands Installatiebedrijf