Ontdek de
digitale showroom

Het is u vast en zeker niet ontgaan dat Uw Huis, Uw Wensen haar digitale systeem vernieuwd en verbeterd heeft. Inmiddels is onze vernieuwde showroom volop in gebruik. In dit artikel zetten we op een rijtje wat hiervan de voordelen zijn voor installateur en kopers. 

Voordelen voor installateurs

Stevige fundering, klaar voor de toekomst
De afgelopen jaren bouwden we ons platform steeds verder uit op de digitale fundering van een aantal jaar geleden. En terwijl onze functionaliteiten slimmer en uitgebreider werden, moesten we die fundering steeds zwaarder belasten. Daarmee hebben wij met ons vernieuwde systeem korte metten gemaakt. 
De nieuwe digitale showroom draait op de allernieuwste programmeertaal. Er ligt nu een brede, solide basis onder ons systeem, dat de komende jaren klaar is voor verdere innovatie. Hiermee is ons systeem sneller, stabieler en veiliger geworden.

Zelf het aanbod bepalen
In de digitale showroom van UHUW kunnen installateurs nu nog gemakkelijker bepalen welke merken zij de kopers in nieuwbouwprojecten aanbieden: met een simpel vinkje. Zij kunnen de keuzeomgeving finetunen, zodat kopers kiezen uit merken waarmee de installateur goede ervaringen heeft.

‘Zelfdenkend’ systeem
Ons systeem is nu nog slimmer en ‘denkt’ zelf na over restricties in het aanbod. De koper kan alleen artikelen kiezen, die passen in zijn toiletruimte en/of badkamer. Zo beperkt de digitale showroom de keuze precies tot wat er technisch mogelijk is. In het systeem van UHUW zijn voor alle artikelen een veelvoud aan eigenschappen opgenomen. Daarmee worden voorwaarden geschapen, die de kopers begeleiden bij de juiste keuze. 
De koper kiest verplicht alle onderdelen die nodig zijn, inclusief de juiste aantallen. Handig voor kopers, want die worden zo begeleid bij het maken van de keuzes van sanitair. Pas als alle opties aangevinkt zijn, kan de offerte worden aangevraagd. 

Voordelen voor kopers

Heldere handleiding
Ook de uitleg aan de kopers heeft een hele verbetering ondergaan. De kopers worden na de eerste keer inloggen meteen naar een overzichtelijke hulppagina geleid, met een duidelijke handleiding in een aantrekkelijke video. Bovendien vinden zij daar inspiratie, tips, veelgestelde vragen én de gegevens van hun eigen contactpersoon bij UHUW. Op de vernieuwde welkomstpagina zien kopers direct foto’s van het nieuwbouwproject waar zij hun woning hebben gekocht. 

Slimme filters
Kopers weten vaak niet waar zij moeten beginnen met het samenstellen van hun sanitaire ruimten. Daar helpen de slimme keuzefilters in onze digitale showroom hen bij! 
De standaard keuzes staan alvast ingevuld. Kiezen kopers voor iets anders? Dan komen zij terecht in een keuzehulp, die als een trechter tot het beste resultaat leidt. Bij de keuzehulpvragen wordt de koper voorzien van informatie. Bij elk producttype staat een uitleg, zodat de koper een weloverwogen keuze kan maken. Voor elk element beantwoordt de koper een of meerdere vragen, die resulteren in een aantal opties die passen bij hun eigen voorkeur.  Ook hier spelen de technische mogelijkheden een rol. Wat de koper ook kiest vanuit de koperskeuzehulp, er worden alleen opties aangeboden die passen bij wat er technisch kan. Dat maakt de keuze zekerder: alle mogelijkheden zijn vooraf bekeken en geselecteerd. 

Conceptoffertes
De digitale showroom biedt de kopers alle ruimte om met het samenstellen van de sanitaire ruimtes te spelen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Tijdens het proces van kijken, kiezen, en selecteren, slaan zij hun keuzes op en hebben meteen inzicht in hun conceptofferte. Die wijzigt mee met elke nieuwe keuze die zij maken. Zo weten zij altijd waar zij aan toe zijn, inclusief de kosten van montage en installatie. Pas als zij helemaal tevreden zijn, vragen de kopers een echte offerte aan. 

Digitaal inzien en tekenen
Nadat de koper de definitieve offerte heeft ontvangen, kan de koper de offerte digitaal ondertekenen via de website. Via de definitieve offerte kan de koper ook meteen hun fraaie 3D impressies bekijken.

Met Uw Huis, Uw Wensen wordt de opdrachtgever geheel ontzorgd.

Emiel Neeft
SEV Techniek