Innovatie in de
digitale showroom

Afgelopen jaar lanceerde UHUW de vernieuwde digitale showroom, waarin we innovatieve, slimme verbeteringen hebben doorgevoerd voor kopers en installateurs. Van beide groepen krijgen we veel positieve reacties. En terecht, gezien de nieuwe mogelijkheden!

Kopers kiezen
Kopers konden bij UHUW al rekenen op een breed aanbod van A-merken. In de vernieuwde showroom brengen we dat nu nog beter in beeld, met mooier beeldmateriaal en inspirerende foto’s. 

Behalve veel keuze en inspiratie biedt UHUW de kopers nog meer gebruiksgemak. Met slimme filters en de handige koperskeuzehulp is het voor hen eenvoudig om de sanitaire ruimtes samen te stellen en de mooiste meubels, kranen en toiletcombinaties te kiezen. Daarnaast geeft het systeem kopers veel informatie, waardoor zij goed geïnformeerd tot een keuze komen. 

Een zeer gewaardeerd onderdeel van onze digitale showroom is de transparante opbouw van de kosten. Bij elke keuze die kopers maken, zien zij meteen wat de kosten zijn – inclusief montage. Zo kunnen zij met de verschillende opties ‘spelen’ tot zij die selectie hebben gemaakt, die precies past bij hun wensen en hun budget. En vergeet niet: de digitale showroom is 7 dagen per week, 24 uur per dag open voor een groot publiek!

Alle vrijheid voor installateurs
Voor installateurs of bouwbedrijven betekent de nieuwe digitale showroom van Uw Huis, Uw Wensen meer vrijheid om projecten naar wens in te richten, disciplines toe te voegen en opdrachten sneller af te ronden.
UHUW is ontwikkeld voor en door installateurs: ons systeem sluit naadloos aan bij de werkzaamheden van de installateurs én de bouwbedrijven. Een nieuwe manier van werken, waarin een snel, duidelijk overzicht van de wensen van de koper voorop staat.

Helder per project en per woning
UHUW zorgt voor efficiënte processen, waarin elke stap inzichtelijk is voor koper en installateur. De getekende offerte en technische tekeningen van de kopers resulteren in heldere afrekeningen en bestellijsten – per project en per woning. We realiseren samen een reductie van faalkosten en een hoger rendement door meer meerwerk en minder casco’s.

UHUW sluit perfect aan bij de digitalisering van de bouw. Met ons digitale proces ontzorgen we alle partners in de keten, van koper tot bouwbedrijf. 

Met Uw Huis, Uw Wensen zijn de faalkosten in de bouw aanzienlijk lager.

Bert Dijkman 
Van Losser Installatiegroep