“Niet op sjouw naar showrooms, geen verkooppraatjes en direct op je scherm zichtbaar wat het allemaal kost. Ideaal. Ik zou het niet anders meer willen.”

Marco Bornebroek

MEER LEZEN

Niet op sjouw

“ALS IK MIJN KEUKEN OOK HAD KUNNEN INRICHTEN MET EEN SYSTEEM ALS UHUW, DAN HAD IK DAT LIEVER GEDAAN.” MIRJAM BORNEBROEK WAS VOORAF EEN BEETJE HUIVERIG OM HAAR BADKAMER ZELF TE MOETEN INRICHTEN. MAAR NU ZE HAAR HELE HUIS HEEFT INGERICHT, BLEEK DAT DE BADKAMER EN TOILETRUIMTE DE GEMAKKELIJKSTE TRAJECTEN ZIJN GEWEEST.

Video

Voor meer video's klik op onderstaande button.

UHUW VIDEO'S

“Voor de keuken hebben we zeker vier keer de showroom bezocht. Elke keer stopte de verkoper toch teveel van zijn eigen smaak en ideeën in het ontwerp van onze keuken. We hebben dat steeds moeten bijstellen en dagen vrij moeten nemen om uiteindelijk de keuken naar ons zin te krijgen. En hij viel uiteindelijk duurder uit dan verwacht,” vertelt Mirjam. Haar man Marco was direct enthousiast over de digitale showroom. “Toen de aannemer (Van Gerwen uit Mierlo) ons uitlegde wat Uw Huis Uw Wensen is en dat wij de badkamer er mee mochten gaan inrichten, zag ik daar meteen de voordelen van in. Niet op sjouw naar showrooms, geen verkooppraatjes en direct op je scherm zichtbaar wat het allemaal kost. Ideaal. Ik zou het niet anders meer willen.”

Twee meter vijf
De badkamer was in één avond klaar. “Het was eigenlijk heel gemakkelijk. Toen we begonnen dacht ik nog ‘Als dat maar lukt’ maar het wees zich vanzelf,” lacht Mirjam. “We hadden in de bouwtekeningen een stuk van onze slaapkamer af laten halen, zodat we een iets ruimere badkamer kregen en een apart toilet. Toen we de plattegronden daarvan op onze computer openden, zagen we dat de keuzes voor de indeling heel duidelijk waren. We wilden een bad, inloopdouche en dubbele wastafel met kast eronder. De indeling was snel gekozen en de artikelen die pasten, kwamen vanzelf in beeld. We hoefden alleen maar na te denken over welke kleuren en vormen we mooi vonden.”

Marco vervolgt: “We hebben onze keuze voor de badkamer en toiletruimte diezelfde avond nog via het systeem gemaild en werden snel daarna gebeld door de installateur die de badkamer zou gaan monteren (Sankomij). Kopersbegeleider Erica (Sankomij) belde ons om onze keuzes nog eens door te nemen en gaf daarbij adviezen die we goed konden gebruiken. Onze zoon is twee meter vijf, dus ze adviseerde ons de muren van de inloopdouche hoger te maken, zodat de regendouche hoog genoeg zou komen te hangen. En ze paste enkele kleine dingen aan in de plaatsing van ons wastafelmeubel, waardoor we wat meer ruimte kregen. Dat hadden we zelf niet kunnen bedenken. Dus we hoefden echt niet naar een showroom voor professioneel advies.”

Gaaf
Mirjam en Marco Bornebroek kochten al in 2016 de eengezinswoning in het project Steegsche Velden Best fase III. Het huis is nu zo goed als klaar. De straat nog niet, want de rest van de wijk staat nog in de steigers. Mirjam: “Natuurlijk is er in en om ons huis nog een waslijst aan dingen die we moeten doen, maar we wonen hier al heerlijk. De oplevering van de badkamer verliep goed. Het is echt geworden wat we ervan hadden verwacht. Toch gek, want je kiest de spullen in een heel vroeg stadium, dus het is eigenlijk een verrassing wat je te zien krijgt als je de badkamerdeur opent.”

Wat Mirjam vooral heel ‘gaaf’ vond was de 3D tekening van de badkamer. “Je ziet zo echt hoe de ruimte eruit komt te zien. Ik was er best trots op dat ik de badkamer zelf heb samengesteld’.