“Door Uw Huis, Uw Wensen hebben wij meer tijd voor onze kopers.”

Kopersbegeleider HSB Bouw  Cindy Tol en
Hoofd kopersbegeleiding HSB Bouw Jur Hendriks

MEER LEZEN

De samenwerking met Uw Huis, Uw Wensen: een geoliede machine

HSB IS EEN  KETENPARTNER VAN HET EERSTE UUR BIJ UW HUIS, UW WENSEN. CINDY TOL EN JUR HENDRIKS SIGNALEREN DAT ONS CONCEPT ZORGT VOOR MEER FLEXIBILITEIT EN TIJDWINST, VOOR ZOWEL HET BOUWBEDRIJF ALS VOOR KOPERS. UW HUIS, UW WENSEN ONTZORGT!

HSB is een betrokken Volendamse aannemer, die sinds 1932 maatwerk biedt op het gebied van nieuwbouw, renovatie, ontwikkeling, kleinbouw en onderaanneming. HSB werkt al vanaf het allereerste begin samen met Uw Huis, Uw Wensen. De kopersbegeleiders van HSB zagen Uw Huis, Uw Wensen uitgroeien van een enthousiaste start up tot de professionele organisatie die het nu is. Cindy Tol (Kopersbegeleider HSB) en Jur Hendriks (Hoofd kopersbegeleiding HSB) vertellen er meer over.

Cindy legt uit: “Ik ben met 5 collega’s het aanspreekpunt voor kopers gedurende het hele bouwproces. Wij werken alle wensen van de kopers uit voor hun nieuwe woning. Uw Huis, Uw Wensen neemt daarin het gedeelte rondom de badkamer en de toiletruimte van ons over. We beginnen elk nieuwbouwproject met een projectbespreking. Daarin spreken wij met Uw Huis, Uw Wensen en de installateur alle details door. Uw Huis, Uw Wensen zorgt dat er verschillende indelingen voor de badkamer komen waaruit kopers later kunnen kiezen.”

Cindy Tol
KOPERSBEGELEIDER HSB BOUW

Voortraject voorkomt verrassingen
“Dat voortraject kost tijd,” gaat Cindy verder. “Maar daar staat tegenover dat als de opties eenmaal opgenomen zijn in de digitale showroom, alles technisch klopt. De kopers kunnen dan uit heel veel mogelijkheden kiezen bij Uw Huis, Uw Wensen, maar we komen niet meer voor technische verrassingen te staan.”

Jur beaamt dit: “De samenwerking met Uw Huis, Uw Wensen scheelt ons veel tijd, tijd die wij kunnen investeren in het begeleiden van kopers op andere onderdelen. Uw Huis, Uw Wensen handelt letterlijk alles af met de toekomstige bewoners en levert bij ons een kant en klaar pakketje aan voor de installatie.”

Geoliede machine
In de praktijk is de samenwerking tussen HSB en Uw Huis, Uw Wensen nu een geoliede machine, die start met het aanleveren van de bouwtekeningen van een nieuwbouwproject. Na de projectbespreking maakt Uw Huis, Uw Wensen de verschillende optie indelingen en vult het portaal van het project. De kopers krijgen vervolgens een inlogcode en kunnen via de website aan de slag met het samenstellen van hun badkamer. Van elk element dat de kopers voor de badkamer kiezen, zien zij de prijs meelopen op de website.

Helder in kosten
Cindy: “Zijn de kopers tevreden met de keuzes, dan kunnen zij meteen een definitieve offerte opvragen via de website. Het is prettig dat ze dan al een idee hebben van de kosten en zich geen hoedje schrikken – dat gebeurde voorheen wel als mensen in een showroom hun spullen uitkozen. Is de offerte aangevraagd? Dan krijgt de koper een mooie 3D tekening, inclusief 3D-bril om de badkamer op de website nog mooier te zien. Na akkoord op de offerte neemt HSB het weer over.”

Video

Voor meer video's klik op onderstaande button.

UHUW VIDEO'S

Afwijken van de standaard
Jur voegt daaraan toe: “Natuurlijk kan het zo zijn dat kopers wensen hebben die niet standaard zijn. Daarover heeft Uw Huis, Uw Wensen niet alleen contact met de klant, maar ook met bijvoorbeeld de installateur en het bouwbedrijf. Dus ook afwijkende badkamers, bijvoorbeeld met een muur die verzet moet worden of andere specifieke wensen, zijn technisch helemaal voorbereid door Uw Huis, Uw Wensen.”

Meer tijd
“Het grootse voordeel van Uw Huis, Uw Wensen is de tijdwinst", zegt Cindy. “Rondom een nieuwbouwwoning voeren wij heel veel kopersgesprekken over meer- en minderwerk. Het moment waarop een badkamer gekozen wordt, is voor ons een hele drukke periode. Door Uw Huis, Uw Wensen hoeven wij eigenlijk alleen de getekende offerte over te nemen op de meer- en minderwerklijst. De rest wordt door Uw Huis, Uw Wensen uitgevoerd.”

Jur Hendriks
HOOFD KOPERSBEGELEIDING HSB BOUW

Jur legt uit: “Voor kopers is dat ook een groot voordeel. Ze kunnen thuis op hun gemak een badkamer samenstellen en zijn niet afhankelijk van een afspraak in de showroom. Voorheen moesten mensen vaak wachten op een afspraak in de showroom en na het bezoek al heel snel beslissen over indeling, kranen en meubels.”

Voorstellen
HSB stelt Uw Huis, Uw Wensen op meerdere momenten aan kopers voor. Allereerst wordt het concept uitgelegd in de documentatie van een nieuw project. Voor de meeste projecten zijn er individuele gesprekken met de kopers waarin Uw Huis, Uw Wensen persoonlijk wordt uitgelegd. Tevens kan het voorkomen dat HSB kopersavonden organiseert waarin Uw Huis, Uw Wensen uitvoerig aan de orde komt.

Jur besluit: “Mensen raken steeds meer gewend aan online kopen. Uw Huis, Uw Wensen ontzorgt en biedt flexibiliteit aan kopers en aan ons als bouwbedrijf.”