“Uw Huis, Uw Wensen maakt de perfecte vertaalslag van onze wensen naar een mooie aanbieding en goede tekeningen.”

Wim Ligthart

MEER LEZEN

De perfecte vertaalslag van onze wensen

THEA EN WIM LIGTHART WONEN SINDS KORT IN EEN SCHITTEREND APPARTEMENT IN het project "MARQUISE" IN PURMEREND. WAAR HUN WENSEN OP VEEL VLAKKEN AFWEKEN VAN HET STANDAARD SANITAIR, WIST UW HUIS, UW WENSEN DIE ALLEMAAL IN TE WILLIGEN. NAAR VOLLE TEVREDENHEID: “VOORTREFFELIJKE BEGELEIDING EN GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!”

Video

Voor meer video's klik op onderstaande button.

UHUW VIDEO'S

Bouwbedrijf HSB (zie elders in dit magazine) realiseerde in 2019 een prachtig complex met 50 appartementen: Marquise in Purmerend. Onder de eerste bewoners zijn Thea en Wim Ligthart, die een prachtig en zeer ruim appartement betrokken op de vierde verdieping. HSB en installateur Lou Buijs werkten met Uw Huis, Uw wensen en zo kwam het echtpaar Ligthart voor het sanitair bij ons terecht.

Wim begint: ‘Bij de koop kregen wij uiteraard al een verkoopbrochure. We zijn behoorlijk bekend in deze regio, dus keken meteen naar de betrokken partijen. Voor het sanitair bleek dat de digitale showroom van Uw Huis, Uw Wensen. Dat was nieuw voor ons en we hebben het maar gewoon op ons af laten komen.”

Zelf op onderzoek uit
Thea valt Wim bij: “We zagen dat Uw Huis, Uw Wensen onder andere werkt met Villeroy & Boch. Daarop zijn wij naar de showroom en fabriek in Duitsland gereden om de collectie te bekijken. Daar hebben we onze keuze al min of meer gemaakt. Zo hebben we wel meer showrooms van fabrikanten bezocht, puur om inspiratie op te doen, nog voordat we in contact kwamen met Uw Huis, Uw Wensen.”

“Op dat moment werden we uitgenodigd voor een presentatie van het bouwbedrijf, waar ook Uw Huis, Uw Wensen aanwezig was. Daar bespraken we al kort onze wensen met de kopersbegeleider van Uw Huis, Uw Wensen. Kort na die presentatie nam zij contact met ons op, om onze wensen door te nemen.”

Thea en Wim Ligthart
KOPERS MARQUISE IN PURMEREND

Voortreffelijke begeleiding
Wim: “Met de kopersbegeleider, Petra Leenders, hebben wij het hele proces doorlopen. We hebben veel contact met haar gehad, telefonisch of per e-mail. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit echt voortreffelijk is gegaan. Onze wensen en wijzigingen kwamen op tekening terecht en alles bleek mogelijk. Zelfs als dat betekende dat er een andere indeling moest komen, of een product werd toegevoegd dat niet standaard in de digitale showroom van Uw Huis, Uw Wensen zit.”

“Ons appartement heeft twee badkamers. In onze hoofdbadkamer hebben we via Uw Huis, Uw Wensen inderdaad de mooie Finion lijn van Villeroy & Boch laten plaatsen. Maar ook voor de andere badkamer en de toiletruimte was echt alles mogelijk.”

Alles is mogelijk
Thea vertelt verder: “‘We hebben behoorlijk wat aanpassingen kunnen regelen via Uw Huis, Uw Wensen en het bouwbedrijf, waaronder een extra deur naar de slaapkamer vanuit de badkamer. Maar ook tegels, het druksysteem van het toilet, noem maar op. Al die producten werden toegevoegd en zo werd de samenstelling van onze badkamer steeds concreter. Mét alle uitzonderlijke wensen.”

Kwaliteit die telt
“Uw Huis, Uw Wensen werkt uitsluitend met A-merken en staat met haar installateurs garant voor de kwaliteit. Zo was er een probleem met onze douchedeur. Dat kon de installateur niet verhelpen, en dus kwam de leverancier erbij en die loste het direct op. Die deur sluit nu perfect!”

Wim besluit: “Het grote voordeel van Uw Huis, Uw Wensen is dat zij een perfecte vertaalslag maken van onze wensen naar een mooie samenstelling met duidelijke tekeningen. De begeleiding is heel soepel. Letterlijk alle details zijn vooraf duidelijk, alle afspraken en kosten zijn in beeld. Dat betekent: geen verrassingen achteraf.”