UHUW merken

Uw Huis Uw Wensen is onafhankelijk en werkt alleen met A-merken. Op dit moment staan de producten van de volgende merken in Uw Huis Uw Wensen:

In elke badkamer LoooX en Easy Drain

RM Sanitair is al ruim vier jaar een gewaardeerde leverancier bij Uw Huis, Uw Wensen met LoooX en Easy Drain. LoooX maakt prachtige eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Easy Drain is dé specialist in doucheputten en douchegoten.

Jeroen Kruit, projectmanager bij RM Sanitair vertelt: “Wij zijn erg blij met Uw Huis, Uw Wensen. We hebben veel contact en vernieuwen ons assortiment in de portal regelmatig. Kopers hebben bij Uw Huis, Uw Wensen altijd een up-to-date aanbod. In principe bieden wij een vast en zeer gevarieerd assortiment aan van zowel Easy Drain als LoooX. Kopers kunnen ook op afspraak terecht in ons Inspiration Center in Deventer en daar beide merken zelf bekijken. De keuze doorgeven gaat daarna heel gemakkelijk via Uw Huis, Uw Wensen.”

‘Woonkamergevoel’ in de badkamer
Lotte Hassink, marketeer bij RM Sanitair, vertelt meer over LoooX: “LoooX brengt het ‘woonkamergevoel’ naar de badkamer. De kracht van LoooX is dat alle verschillende items heel mooi met elkaar combineren, met slimme oplossingen, accessoires en meubels. Het LoooX Wood programma, zoals onze badkamermeubels, wordt gemaakt uit massief eiken. Het eiken wordt altijd voorzien van een matte beschermlaag. Zo is hout ook geschikt voor een vochtige ruimte. 

LoooX maakt het mogelijk om een totale sfeer in de badkamer te creëren. Alles past bij elkaar, inclusief lampjes, spiegels en bijvoorbeeld wc-rolhouders.

Naast producten met eiken maken we ook slimme badkamer- en toiletoplossingen, zoals onze handige inbouwnissen en opbergboxen. Ideale accessoires!”

Trend: inloopdouches
Jeroen: “Op dit moment zien we dat steeds meer consumenten een inloopdouche willen. Via Uw Huis, Uw Wensen biedt Easy Drain hier voor elk budget een mooie oplossing. Een mooie douchegoot maakt echt het verschil in de uitstraling van een badkamer. Het assortiment van Easy Drain is heel breed, dus er is voor iedereen wel een passende douchegoot te vinden.”

Jeroen besluit: “Via Uw Huis, Uw Wensen hebben we een groot bereik onder kopers van nieuwbouwwoningen. We zien onze naamsbekendheid dan ook zeker toenemen. Prachtig dat kopers op hun eigen tijdstip hun producten uit kunnen kiezen met Uw Huis, Uw Wensen. Elke badkamer via Uw Huis, Uw Wensen heeft inmiddels wel een item van LoooX of Easy Drain!”

LoooX

Hansgrohe ziet voordelen in professionele tool voor eindconsument

Voor mengkranen, hand- en hoofddouches en douchesystemen kiest Uw Huis, Uw Wensen onder andere voor Hansgrohe en Axor. Reto Gadient is Sales Manager Nederland bij Hansgrohe/Axor en vertelt meer over de samenwerking met Uw Huis, Uw Wensen.

Reto begint: ‘Hansgrohe biedt kranen en douches in veel verschillende stijlen en in elke prijsklasse. Bij ons premium merk Axor gaat het om het verhaal; alle collecties zijn ontworpen door bekende designers als Philippe Starck. Hansgrohe en Axor zijn zeer innovatief en passen de nieuwste technieken toe.”

Gemak voor kopers
“Ik werk nu drie jaar bij Hansgrohe en met Uw Huis, Uw Wensen. Ik heb het platform uit zien groeien van een vooruitstrevend idee tot een professionele tool voor de eindconsument. Uw Huis, Uw Wensen is de eredivisie van de badkamers, die kopers enorm veel gemak biedt, inclusief montage.”

Reto voegt toe: “De consument wil kunnen kiezen. Uw Huis, Uw Wensen heeft dat slim gedaan door vaste kranenmerken aan te bieden. Daarin is het onze taak om Uw Huis, Uw Wensen te overtuigen van onze kwaliteit.”

Waterstudio
“Voor Axor en Hansgrohe hebben wij een Waterstudio ingericht. Daar kunnen consumenten en installateurs werkende douches ‘beleven’. De mensen van Uw Huis, Uw Wensen komen daar ook regelmatig op bezoek om meer te leren over onze producten.”

Werken met professionals
“Het grootste voordeel van Uw Huis, Uw Wensen,” gaat Reto verder, “is dat je met professionals werkt. En dat merk je aan alles. Wat voor ons belangrijk is, is dat de waterdruk en hoeveelheid warmwater aansluiten op de douche die de klant kiest. Kloppen die waterwaarden niet, dan zal die klant erg teleurgesteld zijn in het resultaat. Wij bieden voor elke situatie alternatieven, met minder water en hetzelfde comfort. De professionals van Uw Huis, Uw Wensen weten dit en voorkomen teleurstellingen door de juiste producten aan te bieden.”

Meten is weten
Reto besluit: “We zien dat Uw Huis, Uw Wensen ons een goede omzet oplevert. Daarbij is het prettig dat zij een goede managementrapportage aanleveren. Daaruit kunnen we veel opmaken: wat verdienen we eraan, hoe reageert het publiek, zijn de pakketten goed? En telkens blijkt weer dat de consument tevreden is. De keus is goed, de prijs is goed. Kortom: een bewezen concept!”

Hansgrohe

De constante kwaliteit van Duravit

Duravit heeft een groot assortiment in keramische producten, badkamermeubels, baden, douchevloeren, kranen, douche-wc’s en zelfs een nieuwe Philippe Starck accessoire lijn. Duravit is al sinds 2014 een van de leveranciers van Uw Huis, Uw Wensen. Daarover vertelt regiomanager André van Dongen meer.

André: ‘Uw Huis, Uw Wensen biedt een unieke manier om projecten aan te vliegen. De wereld verandert snel en ook in badkamers winnen webshops terrein. Consumenten zoeken online naar de goedkoopste producten, maar vergeten dat ze dan alleen een doos met bijvoorbeeld een wc krijgen. Maar de wc in die doos moet ook nog eens vakkundig gemonteerd worden. Bij Uw Huis, Uw Wensen kopen consumenten de producten inclusief professionele montage; dat is een ander verhaal.”

Snel en gemakkelijk
“Uw Huis, Uw Wensen vult een gat dat ontstond toen een aantal showrooms van groothandels verdween. De consument kon nergens meer heen en de trajecten duurden vaak lang. In de showroom zagen mensen trouwens niet meteen de totale kosten; de kosten voor de montage, kwamen dan later als een schok. Bij Uw Huis, Uw Wensen zijn alle projecten perfect voorbereid, er zijn geen wachttijden bij de showroom van de groothandel en men kan alles snel en gemakkelijk vergelijken, inclusief montage. Geen verrassingen achteraf.”

André gaat verder: “Er is geen enkele website waar consumenten zo goed opties naast elkaar kunnen leggen en dan meteen zien wat dit kost inclusief montage. Met andere woorden: kopers zien één prijs voor een turn-key opgeleverde badkamer.” Constante kwaliteit

“Als A-merk past Duravit heel goed in het assortiment van Uw Huis, Uw Wensen. Uw Huis, Uw Wensen biedt geen private labels, maar kiest voor de innovatie én kwaliteit van merken als Duravit. Wij geven ook een uitstekende garantie; onze onderdelen zijn na 30 jaar nog leverbaar. Duravit presenteert in de portal van Uw Huis, Uw Wensen producten van basic tot zeer luxe. In het luxe segment kiezen steeds meer mensen voor een SensoWash. Dat is een douchetoilet: een combinatie van wc en bidet voor optimale hygiëne.”

Duravit in beeld
André besluit: “Natuurlijk vergt Uw Huis, Uw Wensen van ons de nodige voorbereiding. In onze Duravit Hub staan alle producten, met mooie beelden en relevante informatie voor installateurs, maar ook Uw Huis, Uw Wensen haalt hier alle informatie vandaan voor de portal. Het kost tijd om de Hub up-to-date te houden, maar dat zorgt er wel voor dat wij bij Uw Huis, Uw Wensen altijd prachtig in beeld zijn.

Duravit