“Vernieuwen zit in ons DNA. Daarom lanceren wij de nieuwe digitaleshowroom.”

Astrid le Poole-Geenen

Missie en visie
Uw Huis, Uw Wensen

Uw Huis, Uw Wensen is een unieke, online showroom, die kopers, bouwbedrijven en installateurs ontzorgt bij nieuwbouwprojecten. We staan garant voor een transparant en snel proces van het keuzetraject van kopers. Zo is elke nieuwbouwwoning naar wens ingericht bij oplevering.

Kopers
Zorgen dat de droom van kopers van nieuwbouwwoningen uitkomt. Dat is wat we doen. Met een up-to-date, gevarieerd en hoogwaardig aanbod van kwaliteitsproducten, transparantie in keuze en prijs, kosten-besparing en 24/7 gebruiksgemak.

Bouwbedrijven
We sluiten aan bij de digitalisering van de bouw en nemen een deel van het koperscontact op ons. Dankzij ons systeem is de informatie voor de bouw en de afrekening veel eerder en duidelijker beschikbaar. Onze service betekent een verkorting van de doorlooptijd van het project. Bovendien creëren we een hoger rendement door meer meerwerk en minder casco’s.

Installateurs
Onze nieuwe manier van werken biedt een snel en duidelijk overzicht van de wensen van de koper. Zo zorgt Uw Huis, Uw wensen voor efficiënte processen en reductie van faalkosten. Installateurs kunnen ervan op aan dat wij altijd het actuele assortiment A-merken aanbieden.

Ontdek de vernieuwde
digitale showroom

Meer gemak voor gebruikers
De samenwerking met alle ketenpartijen stimuleert voortdurende innovatie. Onze vernieuwde, digitale showroom biedt kopers nóg meer gebruiksgemak. Met slimme filters en de handige koperskeuzehulp is het voor hen eenvoudig om de badkamer van hun dromen samen te stellen en de mooiste meubels, kranen en toiletcombinaties te kiezen. Daarvoor is in de nieuwe showroom prachtig beeldmateriaal beschikbaar. En natuurlijk zijn de kosten direct inzichtelijk voor de kopers.

Meer vrijheid voor installateurs
Voor installateurs of bouwbedrijven betekent de nieuwe digitale showroom van Uw Huis, Uw Wensen meer vrijheid om projecten naar wens in te richten, disciplines toe te voegen en opdrachten sneller af te ronden. Deze showroom van de toekomst is ook voor u binnen handbereik met Uw Huis, Uw Wensen.

Meer weten?

Op onze website uhuw.nl kunt u meer informatie vinden over de nieuwe, digitale showroom. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een kijkje nemen. Vraag vandaag nog een demo-inlogcode aan via info@uhuw.nl.

DEMO AANVRAGEN

Het bestuur

De coöperatie heeft een onafhankelijk bestuur:

Astrid le Poole-Geenen

Bestuursvoorzitter
Astrid@uhuw.nl

Het team

Het ondernemende team van medewerkers van Uw Huis Uw Wensen bestaat uit:

Hélène Frederix-Dumas

Bedrijfsleider
Helene@uhuw.nl

Petra Leenders

Hoofd projectcoördinatoren
Petra@uhuw.nl

Celina van der Helm

Projectcoördinator
Celina@uhuw.nl

Patty Bunnik

Projectcoördinator
Patty@uhuw.nl

Joke Bleijenbergh

Projectcoördinator
Joke@uhuw.nl

Katja Schrijver

Data manager
Katja@uhuw.nl

Moniek van Schaik

Projectcoördinator
Marjolein@uhuw.nl

Jessica Bakker

Administratief medewerker
Jessica@uhuw.nl