Voorwoord

Beste lezer,

Bij het verschijnen van dit magazine kunnen we met gepaste trots terugblikken op een succesvol jaar, waarin we deelnamen aan mooie projecten en veel kopers met gemak en plezier hun droombadkamer samenstelden via Uw Huis, Uw Wensen. En de toekomst lonkt: we lanceren een gloednieuwe digitale showroom, die extra voordelen biedt aan kopers, installateurs en bouwbedrijven.

Dankbaarheid
Met het bereiken van ons lustrumjaar nemen we met dankbaarheid afscheid van onze bestuurder Jos Oskam. Samen met Jos heb ik vanaf de oprichting het bestuur mogen vormen. Juist omdat wij met Uw Huis, Uw Wensen een geheel nieuw concept lanceerden, was de dynamiek van het begin af aan groot. We waren een startup die snel uitgroeide tot een succesvolle organisatie, met alle daarbij horende uitdagingen. Samen met een geweldig team hebben we de organisatie gebouwd. Op deze plek wil ik Jos bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid, steun, creativiteit en vriendschap, die ons brachten tot waar we nu staan.

De 24/7 digitale showroom
Uw Huis, Uw Wensen is voor installateurs en bouwbedrijven de showroom die 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend is. In onze digitale showroom hebben in 2019 ruim 2.750 kopers hun badkamer en toiletruimte samengesteld. Zo verzorgde Uw Huis, Uw Wensen voor bijna 90 nieuwbouwprojecten het hele proces rondom de badkamer: van tekening tot getekende offerte.
Installateurs en bouwbedrijven kunnen in de digitale showroom hun project naar wens inrichten. Voor elk project kunnen voor de badkamer en toiletruimtes verschillende indelingen worden toegevoegd, die al grondig getoetst zijn op de technische realisatie. De kopers van nieuwbouwprojecten kunnen daarna op elk uur van de dag ‘shoppen’ en zelf hun badkamer en toiletruimtes samenstellen uit een zeer breed assortiment van A-merken. Kopers zien direct hoe hun keuzes uitpakken met een transparant overzicht van de bijbehorende kosten. Hierdoor zijn er geen verrassingen achteraf.

Delen van ervaringen
In dit magazine laten wij verschillende partijen aan het woord, die u meer vertellen over hun ervaringen met Uw Huis, Uw Wensen. Zo vertellen Cindy Tol en Jur Hendriks van bouwbedrijf HSB over hun ervaringen met Uw Huis, Uw Wensen. HSB is al vanaf dag één betrokken bij Uw Huis, Uw Wensen, dus Cindy en Jur weten waarover zij praten!
Thea en Wim Ligthart hebben onlangs hun intrek genomen in een prachtig appartement in Purmerend. Zij hebben daar hun twee badkamers en toiletruimte ingericht met Uw Huis, Uw Wensen. Hoe positief hun ervaring was, leest u verderop in dit magazine.
Uw Huis, Uw Wensen staat voor ontzorgen en voor kwaliteit. Daarom werken wij uitsluitend met A-merken. Daarover vertellen André van Dongen van Duravit, Reto Gadient van Hansgrohe en Jeroen Kruit van RM Sanitair u meer op pagina 28 en verder. 

De nieuwe digitale showroom
Vernieuwen zit in ons DNA. Daarom lanceren wij de nieuwe digitale showroom, met aan ‘de achterkant’ een compleet nieuwe, verbeterde techniek. Vraag vandaag nog een demo-inlogcode aan via info@uhuw.nl.

Wilt u meer weten of meedoen, dan nodig ik u graag uit contact op te nemen door een e-mail te sturen naar: astrid@uhuw.nl.

Met vriendelijke groeten,

Astrid le Poole - Geenen
Bestuursvoorzitter Uw Huis Uw Wensen