Voorwoord

Dat het systeem werkt, horen we van alle kanten. Dit betekent niet dat we achteroverleunen. We blijven vernieuwen.

En dan is er alweer een mooi jaar voorbij. Een jaar met een recordaantal van 3.600 aangemelde woningen. Steeds meer installateurs weten Uw Huis, Uw Wensen te vinden, ook via aanbevelingen van tevreden bouwbedrijven. En we hebben alweer flink wat projecten op de planning staan voor dit jaar.

Sterke samenwerkingen
We hechten veel waarde aan een goede samenwerking met installateurs, bouwbedrijven en merken. Nu de nieuwbouwmarkt wat stagneert is dit extra belangrijk om flexibel met projecten om te kunnen gaan en kopers goed te begeleiden bij het inrichten van hun droombadkamer. Ik wil onze leden daarom extra bedanken voor hun betrokkenheid, ideeën voor het systeem en het meedenken over de marktontwikkelingen. Zo kunnen we samen blijven groeien.

Duurzaam bouwen
Bij het nieuwbouwproject De Nieuwe Kruidenbuurt in Eindhoven was zeker sprake van een sterke samenwerking. Stam + de Koning Bouw, Sankomij Installatietechniek en koper Michiel vertellen over dit uitdagende project waarbij UHUW het voor de kopers gemakkelijker maakte om met de uitgebreide keuzemogelijkheden om te gaan.

Ook vertellen ze over duurzaamheid. Een belangrijk onderwerp voor ons. De digitale showroom is in de basis al duurzaam. Niemand hoeft de auto in te stappen om een fysieke showroom te bezoeken. En omdat de installateur in één keer alle informatie beschikbaar heeft, kunnen de bestellingen efficiënt geleverd worden door de groothandel. Dat betekent minder transport. Ook werken we met A-merken die inzetten op duurzaamheid. Novellini en Villeroy & Boch vertellen hier alles over. En ze praten ons gelijk bij over de trends van dit jaar.

Blijven vernieuwen
Dat het systeem werkt, horen we van alle kanten. Dit betekent niet dat we achteroverleunen. We blijven vernieuwen. Om installateurs en bouwbedrijven nog meer inzicht te geven in de projecten waaraan ze werken en het verloop te optimaliseren, hebben we het UHUW Dashboard ontwikkeld. Hierin krijgen de bij het project betrokken medewerkers toegang tot de belangrijkste gegevens van het project en de bijbehorende documenten. Ook gaat de Elektra koperskeuze module dit jaar van start. Verderop in het magazine vertellen we hier meer over.

Dankbaar
Het is fijn om terug te kijken op een jaar met prachtige resultaten, allemaal mogelijk gemaakt door de enthousiaste projectcoördinatoren bij de installateurs én bij ons team in Delft. Uiteraard samen met de betrokken installatiebedrijven, bouwbedrijven én fabrikanten. We bouwen ook dit jaar graag weer samen met jullie!

Astrid le Poole - Geenen
Bestuursvoorzitter Uw Huis, Uw Wensen
astrid@uhuw.nl